Parasta omlete. Bez glutēna. Ar turku zirņu miltiem. Lai arī turku zirņu miltiem ir specifiska piegarša, kas neļauj tos lietot pārāk bieži un plaši, tomēr omletē tie iederas ļoti labi.

omlete bezglutēna

Sastāvdaļas:

3 olas

1 ēd.k. turku zirņu milti

4 ēd.k. piens

šķipsna sāls

Tālāk jau  variācijas par tēmu, ko tik vien atrod ledusskapī, to var droši pievienot. Bērniem parastajiem gan vislabāk garšo omlete parastā – ohne alles jeb beznekā.

Pagatavošana:

1. Ar dakšiņu nedaudz sakuļ olas, pievieno sāli, miltus, beigās arī mazliet pienu.

2. Lej uz pannas un cep vai nu smuku kā pankūku vai olu kulteņa stilā.

Komentēt

īsumā par mani..

eestikele

Esmu mamma, kam ir bērns ar celiakiju. Blogā ievietoju tikai receptes, kas ir izgājušas pārbaudi un visa ģimene esam atzinuši tās par garšīgām un pietiekami viegli pagatavojamām. Vairāk