Omlete bez glutēna

Parasta omlete. Bez glutēna. Ar turku zirņu miltiem. Lai arī turku zirņu miltiem ir specifiska piegarša, kas neļauj tos lietot pārāk bieži un plaši, tomēr omletē tie iederas ļoti labi.

omlete bezglutēna

Sastāvdaļas:

3 olas

1 ēd.k. turku zirņu milti

4 ēd.k. piens

šķipsna sāls

Tālāk jau  variācijas par tēmu, ko tik vien atrod ledusskapī, to var droši pievienot. Bērniem parastajiem gan vislabāk garšo omlete parastā – ohne alles jeb beznekā.

Pagatavošana:

1. Ar dakšiņu nedaudz sakuļ olas, pievieno sāli, miltus, beigās arī mazliet pienu.

2. Lej uz pannas un cep vai nu smuku kā pankūku vai olu kulteņa stilā.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s