Cepta panēta zivs fileja

Vienkāršs, ātrs un pietiekami veselīgs otrais ēdiens bērnam, kas ēd zivis. Celiakijas gadījumā jāizlemj kādos miltos turpmāk panēsiet tādus ēdienus kā vistas vai zivs fileja. Esmu nonākusi pie secinājuma, ka labs variants ir zirņu milti. Gan garšas ziņā, gan tāpēc, ka zirņu milti ir labs olbaltumvielu un citu uzturvielu avots. Noteikti nevajadzētu izvēlēties bezglutēna diētai domātos maisījumus, kuru sastāvā daudz cietes. Bezvērtīgo cieti bezglutēna diētā jau pietiekamos apjomos nākas uzņemt ar konditorejas izstrādājumiem un maizi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastāvdaļas:

Baltas zivs fileja – mencas, heka, tilapijas vai tml.

Ola

2 ēd.k. turku zirņu milti – chickpea flour, besan, gram flour. Tos var nopirkt Gemosā, Krišnu vaikalā uz Barona ielas, veikalā Rudra u.c. Nu jau redzēti arī Rimi.

šķipsna sāls

Pagatavošana:

1. Olu sakuļ ar sāli. Uz šķīvja izlīdzina 2 ēd.k. zirņu miltus

2. Zivs fileju apmērcē olā un tad apviļā miltos. Cep no abām pusēm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One response to “Cepta panēta zivs fileja

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s